LOTUSkring West-Brabant is gevestigd in Oudenbosch. Het ‘dekkingsgebied’ van de kring ligt in Brabant en spreidt zich globaal uit van Tilburg tot Zeeland. Grote plaatsen in het dekkingsgebied zijn Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom. De kring houdt zich bezig met het verbeteren van het acteren, grimeren, ontwerpen en ensceneren van ongevallen t.b.v. het onderwijs in eerste hulp en bedrijfshulpverlening. Daarnaast wordt veel opgetreden als slachtoffer bij examens, oefeningen en wedstrijden voor EHBO en BHV.

Jaarvergadering 2023

Op 15 februari 2023 is de jaarvergadering gehouden. In verband met de verbouwing van Fidei et Arti werd de vergadering gehouden bij Tafeltennisvereniging Vice Versa aan de Albanoweg in Oudenbosch.
Naast de gebruikelijke onderwerpen is ook aandacht besteedt aan jubilarissen. Dit jaar waren 2 leden 30 jaar Lotus en een lid 20 jaar. Hieronder een fotoimpressie van de huldiging van deze jubilarissen.

Elly Kerstens
Piet Rijpers
William Brocatus

Juiste mailadressen

Het komt regelmatig voor dat er een verkeerd mailadres wordt gebruikt voor het aanvragen van Lotus, voor het doorgeven van gereden kilometers etc. Dit kan er voor zorgen dat de verzonden informatie (te) lang onderweg is voordat die bij de juiste persoon terechtkomt of erger nog, dat die geheel verloren gaat.
Hieronder volgt een lijst met de juiste mailadressen:

Aanvragen LOTUSslachtoffers:
    Aanvragen LOTUSkring

Opgeven gereden kilometers en uren:   
    Financieel LOTUSkring

Contact met secretariaat:                          
    Secretariaat

Contact met de beheerder van de website:   
    Beheerder website